Utbildning för utbildare – Redo för naturen, 20-22/2

Scouternas folkhögskola har utbildningskonceptet Redo för naturen som nu till 2015 gjorts om en aning så att det består av två stycken kurser i grundläggande friluftsliv, Redo för naturen-Dagstur och Redo för naturen-Övernattning. Kurserna vänder sig framför allt till nya Läs mer »

Planeringsmöte Äventyra den 25/3

Inbjudan till ett första planeringsmöte inför höstens ’Äventyra’.   Onsdagen den 25/3 i Arkelstorps scoutstuga på Långkullevägen i Arkelstorp 18.30. Föranmälan senast den 22/3 till maria.weimer@kristianstad.se så att vi kan planera fika.   Välkomna Maria Weimer

Planeringsmöte Riddarhajk den 3/2

Snart är det dags för Riddarhajken (6-8/3) Det kommer att vara ett planeringsmöte den 3 februari kl 18:30 på Vegagatan 2, Hässleholm. Alla som är intresserade av att planera detta roliga läger är välkomna.   Vi vill ha svar senast Läs mer »

Anmäl dig till Scouternas arrangemang 2015

Vilket blir ditt äventyr sommaren 2015? Blå Hajken i den svenska vildmarken eller kanske Explorer Belt i Slovakien eller Storbritannien? Anmälan till flera av nästa års äventyr har öppnat (eller kommer att öppna mycket snart!). Du hittar länkar till alla Läs mer »