Utbildarträff i Höör den 22 april

Välkommen till Utbildarträff för alla utbildare i Skåne. En kväll med nätverkande, information, inspiration och planering. INBJUDAN TILL UTBILDARTRÄFF I HÖÖR DEN 22 APRIL

Everöds scoutkår arbetar med Värsta fördomen

I dagens Kristianstadsblad, 2015-03-18, finns en bra artikel om hur Everöds scoutkår arbetar med Värsta fördomen. Endast prenumeranter kan läsa artikeln på nätet. Även Radio Kristianstad uppmärksammade detta med en intervju lite efter kl 15 den 2015-03-17.

Cykelläger 2-8 aug

Cykellägret är ett integrerat scoutläger där vi under några härliga dygn cyklar runt i patruller mellan mysiga lägerplatser, i år på Österlen i Skåne! Lägret riktar sig till dig som är 14 år och uppåt och går i särskola, grundskola Läs mer »

Hannah Bauer företräder 10 miljoner flickscouter i FN:s Kvinnokommission

I mars samlas FN:s medlemsländer för Kvinnokommissionen i New York. På plats finns Hannah Bauer som i den internationella delegationen representerar de 10 miljoner flickor och kvinnor i världen som tillhör WAGGGS. Deras gemensamma mål är att visa vikten av Läs mer »

Scouttåget den 11 april

Missa inte Scouttåget den 11 april i Landskrona. Här får du inspiration, utbildning och veta vad som händer i Scouterna 2015. Läs mer på http://arrangemangiskane.scout.se/  

Biscayaseglingar 2015

Solen värmer dig där du ligger på däck och slumrar till ljudet av vågorna som slår mot fören då ni sakta glider fram med endast vinden som hjälp. Du tittar upp och ser en mast med fyllda segel och i Läs mer »