Ledig tjänst

Scouterna söker utvecklingskonsulent i Skåne. Läs mer på http://www.scouterna.se/om-scouterna/jobba-med-oss/lediga-tjanster/    

Svampbok av Andreas Siverståhl

Högsäsong för svampplockning Ge dig ut i skogen och passa på att leta svamp. Lär dig plocka och tillaga den. ”Andreas Svampbok” inspirerar till sköna vandringar och friluftsmatlagning. Här får du heta svamptips och läckra recept. Köp boken här >> Läs mer »

Andreas Siverståhl slutar sin tjänst

Hej Från och med 2 november så kommer jag gå vidare för nya utmaningar och avslutar därmed min tjänst som utvecklingskonsulent för Snapphane Scoutdistrikt. I närmare 5 år har jag haft förmånen att få jobba med och lära känna er, Läs mer »

Bilder och text om Spårardagen

Bilder från Spårardagen finns på: http://snapphane.scout.se/aktiviteter-och-lager/sparardag-10-okt/ Artikel i Norra Skåne: http://www.nsk.se/2015/10/10/snapphanescouter-startade-vulkanutbrott-i-skogen/  

Scoutfika med fairtrade

I Scouterna tycker vi att det är viktigt att leva efter våra värderingar. Därför är vi medlemmar i Fairtrade. Torsdagen den 15 oktober är det dags för Fairtrade Challenge – årets stora fikadag. Ju fler vi blir, desto större skillnad Läs mer »