Hösthajk 29-30 sept

Hösthajk 2018

Välkomna till årets roligaste utmanarhajk. Under helgen kommer ni att utmanas för att se vilket lag som kommer bli det nya Avengers.

Tema: Superhjältar, utklädnad är obligatoriskt

Antal i en patrull: runt 5-8 st (någon mer eller mindre spelar ingen roll)

Start: Lördagen den 29 september från kl 8:30 på parkeringen vid Balsberget, Fjälkestad. Lagen kommer få olika starttider som vi meddelar när alla anmälningar kommit in.

Nattplats: Näsby-Österslövs scoutgård i Österslöv. Här finns tillgång till toalett och vatten. Matlagning bör ske på stormkök. Där finns dock inga slanor så sover man i ett vindskydd så får man ta med ett som har egna pinnar.

Avslutning: Söndagen den 30 september ca kl 11.00

Att ta med: Personlig packning och mat för hela helgen, samt dryck till vandringen. Tält eller vindskydd att sova i (dessa behöver inte bäras och kan då lämnas på sovplatsen innan start)

Kostnad: 50 kr per deltagare/ledare. Faktura skickas till kårkassören.

Anmälan: via formulär http://snapphane.scout.se/aktiviteter-och-lager/hosthajk/ eller till snapphane@scoutdistrikt.se.  Uppge: namn, kår, personnummer, lagnamn samt namn och epost till er ledare. Utmanarlag ska ha ledare över 20 år med sig.

Sista anmälningsdag: 23 september. Om frågor finns, kontakta Nora Henriksdotter på mail: nora.henriksdotter@scouterna.se

Välkommen! /Vännerna

Anmälan till Hösthajk 2018

• ååmmdd-xxxx
  • I utmanarlag ska det ingå en ansvarig ledare över 20 år.
  • Här kan du skriva om det är något annat du vill meddela arrangörerna.