Hösthajk 16-17 sept

Nosaby scoutkårs utmanarlag, Skarpa Eggen, hälsar utmanar-och roverscouter välkomna till årets eggstrema och eggstra roliga höst(vintersommarvår)hajk där vi tar oss runt hela året på bara en helg.

Tema: (Eggstrem) Året runt

Antal i en patrull: runt 5-8 st (Någon mer eller mindre spelar ingen roll)

Antal kontroller: 12 st

Start: Lördagen den 16 september från kl 8:30 vid torget i Kivik. Lagen kommer få olika starttider som vi meddelar när alla anmälningar kommit in.

Nattplats: Vantalängan. Här finns tillgång till toalett, grillplats/lägerbål, ved och vatten. Dock inga slanor så sover man i ett vindskydd så får man ta med ett som har egna pinnar.

Avslutning: Söndagen den 17 september ca kl 14 vid Vantalängan.

Att ta med: Personlig packning med badkläder och mat för hela helgen, samt dryck till vandringen. Tält eller vindskydd att sova i (dessa behöver inte bäras om man inte gärna vill det).

Kostnad: 50 kr per deltagare/ledare. Faktura skickas till kårkassören efter hajken.

Anmälan: via formulär nedan eller till snapphane@scoutdistrikt.se. Uppge: namn, kår, personnummer, lagnamn samt namn och epost till er ledare. Utmanarlag ska ha ledare över 20 år med sig. Sista anmälningsdag är den 11 september

Om frågor finns, kontakta Gustav Apelqvist på

Mail: gustav.apelqvist@gmail.com

VÄLKOMNA

Anmälan till Hösthajk 2017

• ååmmdd-xxxx
  • I utmanarlag ska det ingå en ansvarig ledare över 20 år.
  • Här kan du skriva om det är något annat du vill meddela arrangörerna.