KO-träff 15 mars

VÄLKOMMEN TILL

KÅRORDFÖRANDETRÄFF

Vi samlas i IOGT-NTO:s lokal i Hässleholm. Den ligger vid Hässleholms kyrka i korsningen S Sandgatan/Kyrkgatan. Kort promenad från järnvägsstationen.

Mingel med grov bulle med ost/skinka serveras från kl 18.30. Programmet börjar kl 19.00.

Avslutas senast kl 21:00.

Kvällen ämne:

• KO presenterar sin kår och vad som är på gång.
  • Våra utvecklingskonsulenter Evelina och Carro presenterar rekryteringsprocessens olika delar, hur det fungerar och resultaten samt berättar lite om scoutprogrammet Free being me.
  • Hultet – vad vill vi kunna göra på Hultet? Aktivitetslådor?
  • Var med och påverka vad som ska vara på Smörgåsbordet den 20 maj
  • Hur får vi genomförare av distriktsarrangemang?
  • Övrigt

Anmäl dig via formuläret nedan eller till Snapphane Scoutdistrikts kansli, senast den 12 mars.

Har inte kårordförande, vice kårordförande möjlighet att delta på mötet är någon annan ifrån kåren välkommen.

Meddela vid anmälan om ni har någon fråga ni vill ta upp på mötet.

Snapphane Scoutdistrikt bjuder på fika. Uppge behov av specialkost.

VÄLKOMMEN

DISTRIKTSSTYRELSEN

Anmälan till KO träff våren 2017

• Här kan du uppge behov av specialkost eller någon fråga du vill ta upp på mötet.