Påskläger 30 mars-1 april

INSTÄLLT PGA MYCKET FÅ ANMÄLDA

Välkomna till PÅSKLÄGER i Höör!

Ryktet går om att en regissör har gått vilse i skogarna i mellanskåne. Han behöver er hjälp att hitta hem. När han försvann letade han efter inspiration till en av hans nya action filmer. Han är väldigt rädd av sig och vågar bara närma sig kända filmkaraktärer i klädda ROSA MÖSSOR. Vi har hör att han ska befinna sig Skånes mittpunkt. Om vi hittar regissören så kan vi förhoppningsvis ta oss hem via Fulltofta naturfilmcentrum.

Plats: Första patrullen startar på Höörs station klockan 08.00 på långfredagen och avslutas klockan 15.00 på Fulltofta naturcentrum den 1 april. Exakta starttider för varje patrull skickas den 20 mars.

Datum: 30 mars – 1 april

Tema: Hollywood/filmtema – var gärna utklädd!

Pris: 100 kr/deltagare som faktureras kårkassören efter lägret. Både scouter och ledare betalar avgift.

Vem: Lägret är ett utmanararrangemang.  Ledare över 20 år ska följa med. Ta kontakt med annan kår eller Fredrik Svenson om er ledare inte kan följa med.

Anmälan: Anmäl er via formulär nedan eller till snapphane@scoutdistrikt.se senast den 18 mars.

VIKTIGT ATT VETA:

Ni ska ha med er egen mat för hela helgen. Det kommer att serveras snacks på lördagskvällen och lunch på söndag. Det kommer finnas vatten på varje station och frukt på vissa.

PACKLISTA:

• Tält/vindskydd