Reggen 17-18 mars

 

VILDA VÄSTERN REGG DEN 17-18 MARS

för Skånes utmanar- och roverscouter!

 

Har ni hört det senaste snacket att man har hittat guld i Ystad? Vi har även hört ryktas om att den ökända rövaren Billy the Kid är på väg för att prova sin lycka. Så vi ber er cowboys, cowgirls och cowickebinära att hjälpa oss med att hitta och samla in guldet.

Vi samlas på KFUM-huset i Ystad lördagen den 17 mars så ska vi nog kunna leta rätt på guldet. Vi räknar med att det tar hela helgen att hitta allt guld. För er som undrar så går det bra att åka med järnvägen hela vägen till Ystad station sedan får man antingen ta apostlahästarna och rida till KFUM-huset vilket tar ca 25 minuter eller så tar man diligensen (bussen) som stannar vid stationen Ystad Regementet. Väl på plats kommer det finnas aktiviteter i vilda västern andan, möjlighet att träffa gamla och nya vänner och ha en riktigt trevlig helg.

 

Plats: KFUM-huset, Björnstjernegatan 18, 271 39 Ystad

(https://goo.gl/maps/SicFzocCeVs

Tider: 17-18 mars. Drop in 8:30 till 10:00 på lördagen. Slut vid 12-tiden på söndagen.

Avgift: 150 kr/deltagare, 75 kr/funktionär. Avgiften faktureras kårkassören efter Reggen.

Anmälan: Anmälan via formulär på https://simplesignup.se/event/126254

För att vara funktionär ska man vara född år 2000 eller vara äldre. Det är inte säkert att man blir funk även om man har anmält sig som det. Det finns endast plats för ett begränsat antal. De som inte kan vara funk blir kontaktade och kan då anmäla sig som deltagare eller avanmäla sig.

Sista anmälningsdag: söndagen den 4 mars

Frågor: kontakta Celia Bjerstedt, celia@snapphane.scoutdistrikt.se, 0768-99 09 04

 

Vi från LUS, USB och SUS välkomnar er varmt till Regionträffen 2018

 

Inbjudan till Reggen