Riddarhajk 8-10 mars

Riddarhajk på Göransborg

för upptäckarscouter

8-10 mars 2019

Samling på Göransborg mellan klockan 19-20 fredag, avslutning och hämtning klockan 11 söndag. Minst en ledare / kår följer med scouterna och förutsätts att hjälpa till med aktiviteterna under helgen.

Kostnad 250 kr per deltagare, även ledare. Avgiften faktureras kårkassören efter hajken.

Då det är många som vill komma med och det är begränsat antal platser så kommer platserna att släppas den 15/2 och sista anmälningsdag är den 25/2. Först till kvarn…

Anmälan skickas kårvis till Heléne på kansliet, via mail: snapphane@scoutdistrikt.se

Anmälan ska innehålla uppgift om: kår, namn på deltagare och ledare samt ev allergier.

Nedan finns ett förslag på anmälningslapp som ni kan ge ut till scouterna. Det ni måste ändra på är det datum som ni vill ha in anmälan från scouterna.

Om ni har några frågor, kontakta per.alverup@qsi.se eller telefon 076-812 36 82