Ting för utmanare 28-29 okt

Vi i LUS hälsar alla utmanare- och roverscouter i Snapphane Scoutdistrikt och övriga Skåne välkomna till ting!

Plats: Bromölla scoutkårs stuga på Scoutvägen i närheten av campingplatsen.

Tid: Drop-in fika på lördagen mellan 13:00-13:30.

Vi börjar med förhandlingarna om utmanarnas kommande scoutår vid 13:30.

I år går tinget i scoutandan. Många av oss har varit scouter i flera år; som spårare, upptäckare, äventyrare och nu, utmanare! Det är dags att mäta våra scoutkunskaper i ärofyllda tävlingar. Anmäl er i patruller eller scout för sig, vi ser till att ni kommer i en patrull med stora chanser till vinst!

Arrangemanget kommer sluta i en traditionell invigning för alla nya utmanare.

Att delta på tinget är viktigt för att vi alla utmanare/rover i distriktet ska få ut så mycket som möjligt av scouterna. Ditt utmanarlag kan ta möjligheten att anordna ett arrangemang under 2018 (Trashockey DM, Påskläger, Hösthajk eller Julvaka).

• Vi sover inomhus i stugan.
  • Vi avslutar på söndagen efter frukost/städning kl. 9.00.
  • På söndagen är det distriktsstämma på Humletorkan, Näsum. Hoppas att alla följer med dit. Meddela om du behöver skjuts.
  • Tinget är gratis. Kostnaderna tas ur distriktets Aktivitetsfond.

LUS söker varje år nya utmanare (15-19år) som vill arbeta i vår styrelse; vilka som är med kan du påverka på tinget. Det är roligt och otroligt givande att arbeta, planera och genomföra arrangemang på distriktsnivå.

Är du intresserad eller vill veta mer, kontakta Celia Bjerstedt.

Anmälan: via formulär nedan eller till snapphane@scoutdistrikt.se. Uppge: namn, kår samt namn och e-post till er ledare. Uppge också behov av specialkost och om ni behöver skjuts från stationen till scoutstugan. Sista anmälningsdag är den 24 okt.

Varje utmanarlag/utmanare måste ha en ansvarig ledare med sig som är 20+. (Har ni ingen ansvarig ledare, kontakta LUS, tel: 0768 99 09 04)

Frågor? kontakta Celia Bjerstedt

Celia@bjerstedt.org, 0768-99 09 04

Ting 2017, förslag till dagordning

Info om utmanar och roverarrangemang

Anmälan Ting 2017

• Uppges endast av utmanare.
  • Här kan du t ex skriva behov av specialkost eller om du behöver ha skjuts stationen - Bromölla scoutstuga eller skjuts till distriktsstämman.