Trashockey 10-11 febr

Tchenare!

Vi i Strandhänget af Åhus vill eder inbjuda till årets första och fräschaste event; Trashockey-DM 2018. Ta med era smakfullaste schtekarattiraljer och bered eder på en storslagen kamp som kommer slå såväl de vildaste strapatser på Stureplan som Båstad Tennisvecka- kombinerat!

Samling kommer äga rum vid Åhus Scoutstuga den 10 februari mellan 13.30- 14.00; avskedet sker under förmiddagen dagen därpå, den 11 februari.

Karta till Åhus scoutstuga hittar ni på http://www.ahusscoutkar.se/stugan.htm.

Åker ni kollektivtrafik: Tåg till Kristianstad, därifrån buss 551 mot Furuboda eller Nyponvägen – hoppa av vid Repslageriet och gå till scoutstugan ((Åvägen 4-4B 296 38 ÅHUS))

Helgen kommer bjuda på massor av aktiviteter av de trevligaste slag, och vi är olidligt spända på att ta reda på vem som vinner den storslagna kamp som står inför oss!

Kostnaden för att bli insläppt på vår lilla sammankomst äro blott 100 riksdaler, och vi hoppas naturligtvis att gästlistan blir så späckad som möjligt! I vanlig ordning skickas en faktura till kårkassören efter kampen.

Glöm inte att ta med en ledare. Är er ledare upptagen och missar detta, ta kontakt med en annan kår.

Anmälan er på nedanstående formulär eller skicka ett mail till snapphane@scoutdistrikt.se senast onsdagen den 31/1.

Frågor ställs till Celia Bjerstedt celia@snapphane.scoutdistrikt.se.

Med det sagt ser vi fram emot detta fräscha event, och det är vår förväntning att vi får se eder där!

Fräscht!

Önskar,

Strandhänget af Åhus

Trashockeyregler

Anmälan till Trashockey 2018

• Här kan man uppge t ex behov av specialkost.