Kanslist sökes

Scouterna gör unga redo för livet! Att vara scout är att uppleva äventyr tillsammans med andra i Sverige och världen. Du lär genom att göra och du växer genom utmaningar. Du får utveckla och leda dig själv och andra. I Scouterna får alla vara med, vi har ingen avbytarbänk och vi är schyssta kompisar.

Snapphane Scoutdistrikt består av 26 scoutkårer i nordöstra Skåne med ca 2000 medlemmar. Distriktets uppgift är att tillhandahålla en mötesplats för scoutkårerna inom sitt geografiska område. Detta sker genom att erbjuda exempelvis utbildning, arrangemang samt rekryteringsstöd. Distriktet stödjer och företräder kårerna efter deras önskemål och behov.

Snapphane Scoutdistrikt söker kanslist

Tjänsten

Du kommer att bemanna distriktets kansli i Hässleholm och:

• Sköta distriktets ekonomi
  • Stödja distriktsledningen
  • Sköta kommunikationen med distriktets kårer
  • Stödja arrangemang och läger i distriktet

Placering: Hässleholm Tjänst: 40% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön: Enligt avtal Start: 2018-08-15

Vi söker dig som…

• Har lätt för att skapa kontakt och goda relationer.
  • Har ett starkt driv, är initiativtagande och självgående.
  • Har god förståelse för ideellt engagemang, där egen erfarenhet från Scouterna eller andra delar av den ideella sektorn är ett plus.
  • Är van vid att arbeta självständigt – där du har god förmåga att planera, prioritera och rapportera din verksamhet.
  • Är en kreativ problemlösare som blir sporrad av nya utmaningar.
  • Har god datorvana och är duktig på att kommunicera både i tal och i skrift.

Erfarenhet av bokföring är meriterande.

Låter detta som något för dig?

Skicka CV och personligt brev till ansokan@snapphane.scoutdistrikt.se

Urval kommer att göras löpande.