Denningarums Gård ligger i Skåne i Broby-trakten och man tar sig lättast hit med bil.

De har öppet juni-september, övrig tid efter överenskommelse.

 

Gården erbjuder många olika aktiviteter, man kan köpa gårdens färdiga paket eller göra egna förslag som passar just era ledare och beroende på hur många man är och hur länge man vill vara iväg.

 

Äventyret ANNORLUNDA med femkamp
Start kl 11.00 i Östanå där bilarna kan parkeras. Här får ni information och hjälp med kanoter och flytvästar. Ni paddlar på Helge å till Denningarums gård där en riklig lunchbuffé väntar. Efter lunch blir det tid att besöka djuren i hagarna, titta på visningsträdgården med 400 sorters bärbuskar och fruktträd, eller bara umgås med varandra. Därefter är det dags för femkamp i gårdens stora loge eller utomhus om vädret tillåter. Kaffe och våfflor serveras innan det åter är dags att färdas i kanot nedströms till Östanå. 

 

I paketet, som kostar 570 kr/person, ingår kanot, femkamp med handledare, lunchbuffé på Denningarums gård samt kaffe/läsk och våfflor.
Om ni vill ha med crosscar i femkampen blir priset 770 kr/person

 

Till femkampen kan ni välja mellan följande grenar: Crosscar, skottkärra, springa i globen, gladiatorkampen, stuprörskamp, backstapling, snurrande stege, bollkastning på stege, vattenpistol, yxkastning, bågskytte, blåsrör, paintbollskytte, klättervägg, labyrintspel, coronnespel, ellabyrint, slangbella, fotboll med precision, frisbee och båtkamp i dammen.

 

denningarum1 

 

 

Äventyret ANNORLUNDA med bryggbåt
Efter att ha paddlat kanot får ni picknickkorgar med lunch och kaffe att ta med på en bryggbåt med elmotor. Det finns fyra båtar med plats för 12 personer på varje, så det räcker också till större grupper. Ljudlöst glider flotten fram på Helge å bland näckrosor och kaveldun. Styr gör ni själva. Den som vill fiska eller bada kan göra det. Ni disponerar båten i fyra timmar. Åter på land kan ni hälsa på djuren eller besöka visningsträdgården. Före återfärd med kanot serveras kaffe och våfflor.
I paketet, som kostar 490 kr/person, ingår kanot, färd med bryggbåt på Helge å, lunch och kaffe på båten och kaffe/läsk och våfflor på Denningarums Gård.

 

denningarum2 

 

För mer information besök gärna Denningarums hemsida www.denningarumsgard.nu eller

ring 044-440 08.